May 22, 2018

Please reload

Recent Posts

Trotinetele electrice au devenit deja una dintre cele mai bune metode de transport având in vedere aglomerarea urbană. Trotinetele electrice sunt mici...

CUM SĂ ALEG CORECT O TROTINETA ELECTRICA?

September 19, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

CUM SĂ ALEG CORECT O TROTINETA ELECTRICA?

September 19, 2017

Trotinetele electrice au devenit deja una dintre cele mai bune metode de transport având in vedere aglomerarea urbană. Trotinetele electrice sunt mici și ușor de manevrat, nu trebuie să vă confruntați cu probleme de trafic. Acestea vă economisesc timp în trafic și nu aveți nicio problemă de parcare. Puteți parca trotinetele întrun spațiu minim disponibil.

 

Există câțiva parametri care trebuie luați în considerare înaiante de a cumpara o trotineta electrică. Următorii factori trebuie avuti in vedere: autonomia, puterea bateriei, puterea motorului, greutatea persoanei, diferențele de nivel ale traseului, portabilitatea și... bugetul.

 

Autonomia este unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să țineți cont la achiziționarea oricarei trotinete electrice. Autonomia se referă la câti kilometri pot fi parcursi intre două încarcari ale acumulatorului, pană ce acesta de descarcă – ideal ar fi să nu se ajungă la descarcarea completa a acestuia! Cele mai bune trotinete electrice au o autonomie de aproximativ 40km, având în vedere că pentru a folosi în mod corect acumulatorul, ideal este ca atunci cand am consumat 60% din capacitatea acestuia să îl punem la încarcat – marim durata de viață și ne bucuram pe deplin de puterea bateriei!

 

Cu excepția stării bateriei, alți factori care influentează autonomia sunt: greutatea pasagerului, tipul de pistă (urcare-coborare), frânările dese, accelerarea bruscă și condițiile anvelopei, toate acestea influentează autonomia. În cazul în care pasagerul este greu, atunci autonomia va fi mai mică. Greutatea persoanei si stilul de mers influenteaza in mare masură autonomia. Înainte de a cumpăra, trebuie să aveți o idee bună despre capacitatea trotinetei de a vă putea suporta greutatea. Din toate trotinetele care sunt disponibile, trebuie să alegeți una potrivită pentru dvs. și să vă satisfacă cel bine nevoile și cerințele.

 

Traseul , trebuie să aveți o imagine de ansamblu asupra drumului din zona în care va deplasați. Dacă locuiți în zone in care trebuie sa urcați pante, bateria trebuie sa aibe suficienta tensiune. Pe de altă parte, dacă locuiți într-o regiune unde suprafața este netedă, puteți cumpăra orice trotineta care se potrivește nevoilor dvs.

 

Asigurați-vă ca motorul nu este mai mic de 400W , pentru a putea ataca pante trotinetele pot fi utilizate pe tot parcursul anului, daca starea drumului va permite a o folosi dar autonomia este diminuată atunci când temperatura este scazută.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by JOYOR ELECTRIC SRL

  • Joyor Facebook Page