May 22, 2018

Please reload

Recent Posts

Trotinetele electrice au devenit deja una dintre cele mai bune metode de transport având in vedere aglomerarea urbană. Trotinetele electrice sunt mici...

CUM SĂ ALEG CORECT O TROTINETA ELECTRICA?

September 19, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Sfaturi minime de intretinere a acumulatorului

May 2, 2018

Durata de viata a acumulatorilor utilizati în scuterele electrice este strâns legat de utilizarea zilnica. În general, trebuie remarcate urmatoarele puncte:


1 -  durata de încarcare: recomandabil sa utilizam 40-60 din capacitatea bateriei, deci partea de sus, astfel se evita incarcarea completa  - deci un stres termic mai mic, timp redus de incarcare, iar trotineta o sa fie agila!

2 - in cazul neutilizarii pe o perioada mai lunga de timp, este bine sa evitam sa lasam bateria incarcata full! recomandabil 30-40% din capacitate si sa o incarcam cel mult o data pe luna pentru nu mai mult de o  ora.

3 - in cazul in care , accidental, ajungem spre limita inferioara a bateriei, este recomandabil sa ajutam trotineta prin impingere cu piciorul.

4 - in timpul incarcarii, folositi numai alimentatorul original, puneti-l intrun loc racoros, ventilat, evitati temperaturile si umiditatea ridicata, nu permiteti patrunderea apei in interiorul acestuia.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by JOYOR ELECTRIC SRL

  • Joyor Facebook Page