May 22, 2018

Please reload

Recent Posts

Trotinetele electrice au devenit deja una dintre cele mai bune metode de transport având in vedere aglomerarea urbană. Trotinetele electrice sunt mici...

CUM SĂ ALEG CORECT O TROTINETA ELECTRICA?

September 19, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Partea a 2-a

May 22, 2018

 

 

Criterii de decizie...
În multe privinte, gasirea unei trotinete electrice potrivite este ca si cum ati cauta masina potrivita pentru nevoile dvs. Daca aveti o armată de copii, veti avea nevoie de un SUV pentru a va putea deplasa regimentul. Daca esti singur si lipsit de griji, poate un coupe cu doua usi va fi mai mult decat sufucient.
Selectarea unei trotinete are cam aceleasi criterii de selectie. Daca aveti nevoie de o trotineta pentru deplasarea zilnică spre serviciu si inapoi, o optiune portabila si usoara, este mai potrivita pentru dvs.


Mai jos discutam cei mai importanti factori .

 


1-Greutatea


Aceasta este în general principala consideratie pentru multi potentiali cumparatori,
acestia doresc in mod obisnuit optiuni portabile ușoare sub 12 kg. De obicei, sacrificati stabilitatea și confortul dacă mergeti cu acesta opțiune. Este bine de stiut ca o trotineta usoara o sa aibe probleme legate de autonomie si cuplu, acestea vin la pachet cu o baterie care are substanta – greutate. Iar un motor puternic de 500W ( nominal sau maxim – o dilema greu de aflat) face ca acumulatorul dintr-o trotineta usoara, sa poata livra curent pentru doar jumatate de ora in cazul in care puterea acestuia este sub 250W/h
Exista optiuni de trotinete care ofera un echilibru între portabilitate, confort si putere. Aceste au puterea baterie armonizata cu puterea motorului, valorile sunt comparabile, greutatea este pana in 15 kg si au caracteristici care le permit sa fie considerate a fi portabile. Pentru optiunile robuste, unde utilizatorul nu sunt atat de mult preocupati de greutate, ci mai mult de confort și performanta, exista multe optiuni.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by JOYOR ELECTRIC SRL

  • Joyor Facebook Page